Pootaardappelen

header pootaardappelen

Om goede aardappelen te kunnen telen is er kwalitatief sterk uitgangsmateriaal nodig.
Deze teelt is onze specialiteit en wij staan dan ook onder streng en nauwkeurig toezicht van de NAK (Nederlandse Algemene Keuringsdienst).

 

West-Friesland een uitstekend teeltgebied voor pootaardappelen

Er worden door Sijm agro bv in West-Friesland ongeveer 100 ha. aardappelen op de klei- en zavelgrond geteeld. Waaronder de rassen Spunta, Nicola en Primura.
Deze aardappelen worden hoofdzakelijk geexporteerd naar Zuid-Europa, Afrika en het Midden Oosten.
Sijm agro bv beschikt over de techniek om zowel 10, 25 kg als 50 kg zakken te vullen en ook big bags behoren tot de mogelijkheden. In overleg zijn ook andere verpakkingsvarianten mogelijk.

 

NAO protocol

Wij werken conform het NAO protocol, volgens hygiëne maatregelen die de Nederlandse pootaardappelketen hanteert om de risico’s van introductie en verspreiding van ringrot te minimaliseren en beperken.

Heeft u interesse in het laten telen of verwerken van (poot-)aardappelen door Sijm agro bv, bel 0228 581433 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons adres:
Zwaagdijk 149, 1684 ND  Zwaagdijk-Oost, Nederland
+31 (0)228 581433
 

Onze specialiteiten

Sijm agro bv is Global GAP gecertificeerd en gespecialiseerd in de teelt van pootaardappelen, consumptie aardappelen en uien.  Als betrouwbare partner gaan wij voor kwaliteit en staan altijd klaar voor onze afnemers en telers.

 

SijmAgro

Wilt u meer weten over Sijm agro bv, neemt u gerust contact op via telefoonnummer 0228 581433 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.